Dakbehoud

Door uw dak regelmatig te onderhouden, verlengt u niet alleen de levensduur van het dak, maar worden eventuele gevaren, zoals potentiële lekkages en instortingsgevaren, tijdig gesignaleerd en opgelost. Daarnaast voorkomt u met periodiek onderhoud ook de hoge meerkosten die met een reparatie of renovatie zijn gemoeid. Rosmalen Groep houdt zich al ruim 30 jaar bezig met het onderhoud en beheer van daken van vastgoedeigenaars en –beheerders. Grote en bekende opdrachtgevers kiezen al jaren voor ons vanwege onze kwaliteit, kennis en betrokkenheid. Onze vakkundige dakdekkers inspecteren uw dak, voeren onderhoud uit en geven u inzicht in de huidige staat van uw dak door middel van overzichtelijke rapportages.

Periodieke onderhoudsbeurt

Wij staan voor planmatig en prestatiegericht dakonderhoud. Dit betekent dat wij met onze klanten een onderhoudscontract afsluiten voor een bepaalde of onbepaalde duur. Gedurende de contactperiode komen onze vakmensen periodiek langs om het dak te inspecteren, te reinigen en waar nodig (preventief) te herstellen. Na iedere onderhoudsbeurt ontvangt u een uitgebreid rapport waarin de huidige status van uw dak staat beschreven. Gedurende de werkzaamheden houden wij rekening met de omgeving om overlast zoveel mogelijk te voorkomen. Na de werkzaamheden zorgen wij dat het dak schoon wordt achtergelaten en nemen wij eventueel afval mee.

Dakbehoud Nederland

Rosmalen Groep is onderdeel en eigenaar van Dakbehoud Nederland; een samenwerkingsformule van grote, vooraanstaande dakdekkers die allemaal lid zijn van de Nederlandse Dakdekkers Associatie (NDA). Door samen te werken kunnen wij hoogwaardig en planmatig dakonderhoud en –beheer aanbieden aan landelijk opererende vastgoedeigenaren en –beheerders, zoals overheden, gemeenten, scholen en woningcorporaties. Het dakonderhoud en dakbeheer wordt uitgevoerd door onze mensen of door een partner uit de buurt. Hierdoor kunnen wij onze diensten door heel Nederland aanbieden.

Ook na de reparatie zorgen wij voor onderhoud, advies en nazorg

Voordelen van een onderhoudscontract

Wanneer u een onderhoudscontract met Rosmalen Groep afsluit bent u altijd verzekerd van een professioneel en optimaal onderhouden dak. Dankzij de periodieke rapportages heeft u altijd inzicht in de conditie van uw dak en kunt groot onderhoud ruim vantevoren opnemen in uw begrotingen. Bij Rosmalen Groep heeft u altijd één aanspreekpunt, ongeacht of het dakonderhoud door een van onze Dakbehoud Nederland partners wordt uitgevoerd. Bovendien wordt het onderhoud altijd door dezelfde partner uitgevoerd. Dat is wel zo prettig, want zij kennen uw dak en weten precies waar onderhoud nodig is.

  • Landelijke dekking;
  • Eén aanspreekpunt;
  • Inzicht in uw dakconditie dankzij overzichtelijke rapportages;
  • Kwaliteitswaarborg door kwaliteitskeurmerken en –certificeringen;
  • Flexibel schalen van projecten;
  • Gunstige prijsstelling;
  • 24/7 calamiteitenservice

Partner in dakonderhoud

Kiest u voor Rosmalen Groep, dan kiest u voor een duurzame samenwerking met een professionele en betrokken dakspecialist. Onze mensen zijn goed opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold. Bovendien zijn wij een kennispartner op het gebied van dakrenovatie, dakveiligheid en duurzaamheid. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen bij het bouwkundig onderhoud aan uw gebouwen met diensten op het gebied van elektrotechniek, installaties, riool en klein onderhoud. Kortom, Rosmalen biedt een compleet aanbod als het gaat om service en onderhoud van uw gebouw.
Zoekt u een partner voor een langdurige samenwerking? Neem dan contact op met ons op. Bel 024-6414412 of stuur een e-mail naar info@rosmalengroep.nl. Wij laten u graag zien wat wij voor u kunnen betekenen.