dakrenovatie Rosmalen Groep

Dakrenovatie

Een dak is een belangrijk, maar tegelijkertijd ook kwetsbaar, onderdeel van een gebouw. Na verloop van tijd is een renovatie noodzakelijk om het dak in goede conditie te houden. Het dak heeft bijvoorbeeld scheurtjes, is niet goed geïsoleerd of heeft de maximale levensduur bereikt. In alle gevallen is het belangrijk dat er op tijd wordt ingegrepen om een lekkage of calamiteit te voorkomen. Rosmalen Groep is al meer dan 30 jaar specialist en kennispartner op het gebied van renovaties van vlakke en licht hellende daken van bedrijfs- en overheidsgebouwen. Voor alle grote én kleine renovaties kunt u rekenen op onze vakkundige en goed opgeleide dakdekkers.

Renovatietraject

Een goed begin is het halve werk. Dat geldt zeker voor dakrenovaties. De eerste stap bij een dakrenovatie is het bespreken van uw wensen en eisen en het uitvoeren van een nulmeting. Een technisch adviseur inspecteert het dak grondig en checkt of het voldoet aan de laatste vakrichtlijnen en wet- en regelgeving. Onze bevindingen leggen wij vast in een uitgebreid document. Dit document geeft u volledig inzicht in de huidige conditie van uw dak en eventuele risico’s. Samen bespreken we de renovatiemogelijkheden, welk budget hiervoor nodig is en binnen welke termijn de renovaties moeten worden uitgevoerd. Zo weet u direct waar u aan toe bent en komt u later niet voor verrassingen te staan. De renovatie wordt door onze eigen vakmensen uitgevoerd. Uiteraard werken wij volgens de laatste technieken en richtlijnen en proberen we eventuele overlast zoveel mogelijk te beperken.

Een goed begin is het halve werk

Verzekerd van kwaliteit en garantie

Rosmalen Groep levert kwaliteit en vakmanschap. Dat vinden we niet alleen, maar wordt ook onderschreven door de vele keurmerken en certificaten die op onze naam staan. Al onze projecten worden zowel voor aanvang als tijdens de uitvoering onafhankelijk gecontroleerd door de keuringsdienst van Dakmerk; hét kwaliteitskeurmerk voor platte en licht hellende daken. Dit geeft aan dat de dakrenovatie voldoet aan de nieuwste richtlijnen en de laatste wet- en regelgeving. Bovendien bent u ervan verzekerd dat wij enkel en alleen met KOMO-gecertificeerde materialen werken. Na oplevering krijgt het dak een eigen dakgebonden Dakmerkcertificaat. Dit certificaat geeft 10 jaar gewaarborgde garantie.

Onderhoud na renovatie

Ook na een renovatie heeft een dak regelmatig onderhoud nodig. Met planmatig onderhoud wordt niet alleen de levensduur van het dak verlengd, maar worden er op de lange termijn ook kosten bespaard doordat gebreken eerder aan het licht komen. Jaarlijks ontvangt u van ons een rapportage over de status van uw dak. Wij zien een renovatie dan ook als het startpunt van een succesvolle samenwerking. Bij de begroting van een renovatietraject worden de kosten van een 10 jarig onderhoudscontract meegenomen in de totale som. Hierbij profiteert u van de voordelen van Dakbehoud Nederland, een samenwerkingsverband tussen vooraanstaande dakdekkers uit heel Nederland. Door samen te werken, kunnen wij landelijk opererende vastgoedbeheerders een eenduidige service aanbieden als het gaat om planmatig dakonderhoud.

dakrenovatie Rosmalen Groep

Rosmalen Groep dakrenovaties

Is uw dak toe aan een renovatie en zoek u een nieuwe partner voor dakmanagement en -onderhoud? Dan bent u bij Rosmalen Groep aan het juiste adres. Wij adviseren u graag over de renovatie van uw dak en laten u zien wat de voordelen zijn van een samenwerking op het gebied van dakbeheer en –onderhoud. Rosmalen Groep levert kwaliteit en zorgt ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar het dak van uw pand(en). Neem contact op met één van onze adviseurs via info@rosmalengroep.nl of bel 024-6413412.