vestiging rosmalen groep

Over Rosmalen

De Rosmalen Groep is een familiebedrijf dat werd opgericht in 1984. Inmiddels beschikken wij over 30 jaar ervaring in het vak. Onze oorsprong ligt in de installatietechniek en met name het onderhoud aan gebouwgebonden installaties. Na verloop van tijd kwam de divisie dakbedekkingen voort uit de installatietechniek en deze is uitgegroeid tot een zelfstandige eenheid bin nen de groep. Naast de divisie Dakbedekkingen zijn de nderhoudswerkzaamheden gebundeld in Service & Onderhoud. Onze nieuwste afdeling is de Rioolservice. Bij verstoppingen en andere rioleringsproblemen staan onze rioolservicemedewerkers binnen no-time bij u op de stoep. Verder beschikken wij over een bouwkundige organisatie die vooral gericht is op kleinschalig bouwkundig onderhoud.

Resultaat telt, daar mag u ons op afrekenen.

NDA en dakbehoud Nederland

Als dakdekkersbedrijf zijn we aangesloten bij de Nederlandse Dakdekkers Associatie (NDA) en mede-eigenaar van Dakbehoud Nederland. Door samenwerking hebben wij een landelijke dekking op het gebied van renovatie en onderhoud aan daken. Door gezamenlijke activiteiten op het gebied van veiligheid, kwaliteit en productverbeteringen ontstaan schaalvoordelen waar onze opdrachtgevers en ook wijzelf van profiteren.

Plezier en presentatie

Resultaat telt, daar mag u ons op afrekenen. Verder zijn wij van mening dat plezier en prestatie hand in hand gaan. Plezier in het werk resulteert in betere prestaties voor u en onze medewerkers.

Voor wie werkt Rosmalen?

Onze opdrachtgevers zijn onder meer het Ministerie van Defensie, gemeenten, woningcorporaties, zorginstellingen, vastgoedbeheerders, VVE-beheerders, industrieparken en bedrijven.

over ons rosmalen

Neem gerust contact op

Wilt u weten of onze werkwijze ook bij uw pand aansluit of wilt u weten of een duurzaam dak bij u mogelijk is? Aarzel niet en vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

contact